пʼятницю, 16 квітня 2010 р.

Про Mr. Rightman-а


Хто такий Mr. Rightman? Здавалося б, все досить просто: Mr. Right is a Man that Every Woman wants to Find, Fuck and Marry. Кожна має свій смак, типаж, свідомі і підсвідомі критерії.


Мене питали, хто для мене ідеальний чоловік. В шостому класі відповідала, що Джонні Депп. Два роки тому, що ідеальних чоловіків не існує. Сьогодні скажу таке:


Ідеальний чоловік — це той, хто давно і безповоротно попрощався з юнацтвом, має великий досвід і набуту мудрість.

Це той, хто достатньо свідомий не повторювати молодечих помилок і розпізнавати, що є добрим, а що ні.

Це той, хто розуміє, що жінки, з якими він гуляв і дорослішав — не для шлюбу, а для вражень. 

Це той, хто не боїться обов’язків і завжди відповідає за свої слова. 

Це той, хто не злякається, коли почує, що має стати батьком.

Це той, хто вміє цінувати жінку, яка поруч, бути відданим і дбайливим.

Це той, хто має чітку життєву позицію, свої погляди і не витає в ілюзіях. 

Це той, ким не можна маніпулювати і вводити в оману. 

Це той, хто завжди знає, що йому слід робити.


Таких дуже мало, але є. На власні очі бачила. Колись собі знайду. Однак не скоро. Ще треба багато багато часу, щоб самій бодай наблизитись до ідеальної. Проте це вже інша історія і зовсім інша парадигма.


P.S.: Успіхів, дівчатка!

2 коментарі:

  1. шкода, але це не чоловік, а робот. навіть не ангел, бо й ті помиляються, виправляються і є дитячі, бо то є простота і щирість. Вам ще тре багато прожити, і угледіти, що саме таких типажів чоловіків вдосталь, але се не є універсальний ідеал і тим паче не Чоловік. лиш популярна ілюзія такого. для справжнього чоловіка є три незмінні цілі (та ідеали) життя: істина, добро і жінка. що невідємне від його розуміння себе як конечного, тобто здатного до помилок, до самообману, до ін. недоліків і вміння на цьому вчитись та це визнавати. чоловік - людина, а людина - не Б-г. А ваш ідеальний чоловік, навіть коли ви таких бачили, - лиш маска, за якою, в кращому випадку, зовсім не ідеал; в гіршому - ніякого обличчя, ні серця, ні глибин душі.

    тому, хай у вашому житті знайдеться не ідеальний чоловік, а люблячий. Бо любов і є найбільший, найкращий і напрекрсаніший ідеал, живучи заради якого і яким кожен неідаельний стає ідеальним.

    пс гарного дня!:)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибі за думки. Цікаво було їх читати. Стосовно ідеального (чи то пак, неідеального) чоловіка, то насправді я вже давно знайшла. Навіть кількох. І для стосунків, і для дружби, і для віддушини, і навіть для своєї подруги. Навіть, якщо з кимось із них довелось прощатись — назавжди, чи на якийсь час, вони всі саме такі, як треба. Згодна, що жодні критерії недоречні. Єдине: я вважаю, що чоловікам слід стати чоловіками розпрощавшись вчасно з юністю, бо ж можна в такому стані залишитись до старості, а тоді всі оті «ідеали життя», так влучно сформульовані Вами, так ніколи й не постануть в їхній свідомості. Або ж будуть сильно викривлені. Цією ідеєю пронизана моя писанина, це те, що я тоді думала.
    З іншого боку жінкам треба вчитись цінувати, тих, хто поряд, бо всі негаразди, то часто їхня провина. Згадалось... ще слід поважати чужі стосунки.
    Зрештою, якщо забагато розмірковувати про все це, то можна втратити багатьох цінних людей.

    ВідповістиВидалити